TINAFINIS

...det ordnar sig alltid...

Vargfilm och folkrace (?)

Kategori: Allmänt

Så nu har jag sett ett av tre klipp på vargen som var i Kileberg/loshult igår.
Skrämmande då den springer rak in mot samhället en bit innan den viker av...
Får se om den får lov att delas med.
Har frågat. Var lite ovårdat språk i klippet så dom kanske inte vill dela det.

I ala fall.
jag och Jens vaknade kring ett tiden idag.
Drog på oss några trasor och körde i ilfart till hästveda för att titta på lite folkrace.
Han se sista damheatet innan finalerna. jessica var med där.

Hon hamnde i A final och höll nästan på att slå hon som vinner för det mesta ;-)
Det så lätt att stå vid sidan om och säga si eller så. men jag tycker hon körde bra!!

Idag har vi inte tränat ett skit. Utan efter hästveda körde vi till garaget och fixade med 99:an. Jag var till stor hjälp. Tryckte på bromspedalen åt honom när han fixade bromsarna. Lyckades trycka ut kolven oxå.. hehe. Men han fick in den utan att plocka isär allt. Tack och lov.
Sen däckade jag inne i bilen.....

Nu sitter jag på jobbet och lökar.

When YOU where my man

Kategori: Allmänt

Bergmans möbler

Kategori: Allmänt

Drog en snabbis till Bergmans idag för att kolla på sänger.
Var väl lite dyrare än både Ikea och Jysk, men jag misstänker att kvaliten är bättre och man slipper köra och hämtade det osv.
Får se vad vi väljer.
 
Vi kikade även som hastigast på en soffa. Får ta och mäta lite och grunna ut hur vi ska ha allt i så fall.
Här är ju rätt mycket möbler och jag kan ju inte bara komma och slänga ut allt. Inte så snällt....
Men jag vill alla fall sälja min och köpa denna vi tittade på! Aja, det får vi se. Säng är prio ett nu!
 
 

Benpass idag!

Kategori: Allmänt

Idag var det dags för benen att få sig en omgång!
 
Började dagen med att springa upp för den långa breda backen på Grisabanan 8 gånger.
Det känden riktigt bra och jag blev nog allt lite trött. Brukar mest bli det i huvudet annars.
 
Efter det och när jag var hemma så målade jag sängen en sista och tredje gång. Så nu är den sidan klar.
Finaly.
 
Sen vaknade Jens så då drog vi till gymmet och körde ett benpass. Eller jag gjorde det alla fall.
Var lite förvånad över mig själv. Orkade en hel del.
Provade på att lägga in nåt nytt. Frontsquats. Jag höll armarna i kors över stången och det kändes lite obekvämt men det får man väl försöka träna upp. Man kan hålla på annat sätt med så den vilar över bröstet typ.
Körde först utan vikter för att testa. Men 20 kilosstången var för enkel så jag la på 10 till. Blev lite krabbigare.
 
Har även kommit på att utfallspromenad eller vad man ska kalla det är jäkligt bra. Och det gör mindre ont på mig och jag fårmer träningsverk av det så det är perfekt!
Känns riktigt mycket i rumpan nån dag senare!
 
 

Tajmat så in i bomben!

Kategori: Allmänt

Började mullra inne hos grannen. Jag visste redan att dom skulle borra bergvärme. Men dom behöver väl inte göra det nu i helgen när både jag och Jens ska jobba tre nätter!?!??!
Han sover trots alla ljud men inte jag...
 
Har vi tur så har dom bara ställt dit maskinerna och börjar på måndag då vi är lediga fam till ons och tors!
 
Gnäll-Tina :-)

Psykosandra...Kolla!

Kategori: Allmänt

Möte på jobbet, tjänat lite pengar och så lite Börjes

Kategori: Allmänt

Började morgonen med en kort löptur på 4 km ca. Körde lite intervaller så jag skulle få upp lite flås alla fall. Fick promenera genom snåren i skogen. Stanna upp lite hos min svägerska(?? Jens syster) och kikade på deras väldigt fina uppgrävda tomt, och ännu mer uppgrävt skulle det bli.... Målade första omgången täckfärg på vår säng när jag kom hem. Trodde aldrig jag skulle få färgen redig med tanke på hur den såg ut när jag öppnade det och började röra... Men det blev bra. Får göra det ytterligare en gång. Sen blir det bra. På tisdag ska vi till jysk och kolla på sängar och jämföra med IKEA. På måndag ska vi nog kika på bergmans med. I eftermiddags hade vi ett två timmar långt möte på jobbet. RÄtt snabbt avklarat då vi hade mycket att prata om. ELler ja, inte så mycket på natten. Jag var den ända nattpersonal som var där. Men dom andra tre i just den personalgruppen som aldrig annars hinner prata så mycket. Efter det stack jag och hämtade mina nytvättade täcken. 7 st, men blev av med 4 + ett till jag hade hemma + ev min hoppsadel! Gött. Hon som tvättade dem skull ha tre och sen var det en tjej hon spontanfrågade och hon tog två och sadeln :-) Annars had eja tänkt fråga på Börjes men då får man en sadel i utbyte. Inga pengar.. På Börjes hittade jag det jag skulle. VIlken tur alltså. Skulle ha ett par till lika dana gardiner som jag har två av där nere i finrummet. Skulle ha lika dana i tvrummet med. Köpte dom i våras så jag tänkte kanske kanske dom har dom kvar. Dom hade EEEEN kvar. Gött! Köpte lite annat smått och gott med bla alla Twilightfilmerna, födelsedagspresent till Tove och gräsfrön :-) Sen åkte jag hemåt och stannade till ännu en gång på jobbet och unnande mig 20 minuter i solen. Nån som solat innan mig så det var rätt hett att lägga sig där. Men det var skönt ändå! Väl hemma så åt jag och sen så hamnade jag här. Sitter i sängen och väntar på att världens bästa ska komma hem! Föresten han ska nog ev köra ett race till i år. OM det blir av dvs. Endast 17 anmälda. Krävs 50... Men det är både tvådagars i Ripa helgen innan och Osbyracet helgen efter som nog dom allra flesta ska köra... Men det hade vatt kul alla fall. Hoppas inte jag är bakis och ligger och spyr efter OP bara.

Hatar mardrömmar!

Kategori: Allmänt

Vaknade inatt av en sådan där tydlig detaljrik dröm igen. Har drömt väldigt tydliga drömmar dom senaste dagarna och jag kan precis beskriva hur omgivningen såg ut och allt. Det har varit ställen som inte varit främmande i drömmen men som inte existerar i min verklighet. Två gånger har jag drömt om mitt X och vatt i ett hus. Det har varit två olika hus. Just nu minns jag inte det första. Men jag sa till Jens att jag mindes det exakt och jag skulle kunna rida upp det uppifrån. Samma sak inatt, eller imorse var det som han åter igen dök upp i drömmen fast i ett annat hus som jag exakt kunde beskriva hur det såg ut. Ja dom två drömmarna har jag bara varit förbannad i. Jag har vatt stark och verkligen satt mej emot precis allt. Jag har vatt så arg så arg. Heh, rätt skönt, men var lite småirriterad på morgonen här om dagen... Ibland skulle jag bara vilja utdela en smäll på käften. ;-) Men åter till det som väkte mig inatt. Var skitläskigt. Jag var vid ett hus ute på landet. Vet inte riktigt vems det var eller vem som bodde där. Men jag kan se detaljerna så tydligt. Det började skymma ute och jag höll på att sätta upp fårstaket. Vita korta plastpinnar med två vita trådar som redan satt fast i dem. Jag typ drog det fram och satte i. Jag gick typ bakom huset på en åker och på min vänstersida hade jag lite sly och sånt. Åkern löpte som ett L och gick som i en liten sluttning ner brevid husets andra sida. Det trasslade sig lite och jag skulle snurra det rätt. Börjar tänka på vargen som fanns i trakterna och kolla bak. Då står den brevid typ sly/skogskanten där vid huset och blänger på mig. Jag blir förståss livrädd och ska skrämma bort den. TÄnker att jag hinner aldrig få upp min mobil för den är så jäkla seg att få fram kameran på och det är ändå för mörkt att fota. Jag gjorde mig stor med armarna och sprang och tjoade mot det. Men den stod kvar och glodde ett slag innan den sprang iväg på andra sidan huset. Jag genade och sprang hitom huset för att se om jag kunde se den. En kanin for förbi och vargen sprang efter. SEN POFF så vaknade jag i värsta hjärtklappningen som jag gör om det var en mardröm. Riktigt kulsigt. Jag fick ha lampan tänd sen..... Vargen har tydligen vatt i Lönsbodatrakten inatt... Får se var det blir för spännande inatt. Hoppas på något trevligt alla fall!

Målat, tränat, bakat

Kategori: Allmänt

Idag har både jag och Jens vatt på gymmet, Ingen bra tid att vara där kl nio för då var det fullt av folk, Middagstid är bättre. Efter det körde vi ner till svärföräldrarna. Jens plockade fram sin lille gamle bil som han tänkt börja köra med. Hehe, så söt så. Hemma igen kollade vi på när han vann Laholm 2 dagars förra året. Jag hade sett det innan men då visste jag typ inget på folkrace så jag ville se det igen. Mm, ja.... Sen åkte han och jobbade och jag sprang en runda. Två varv på grisabanan i värmen. SLipade och grundmålade våran "nya" säng. Tänkte få den klar till operationen så vi slipper trängas. Vi trängdes tillräckligt när jag bröt ryggen, höll på att skriva det bara.. Kändes som det. VI ska byta sovrum med. Går inte och sova i detta rummet. På tok för mycket ljud. Nehe nu ska ja spela lite sonic medans ja väntar på att älsk kommer hem

Grattis Tova Bengtsson!!

Kategori: Allmänt

Vilken värsting!
Dottern till henne jag jobbade hos (travet) efter gymnasiet.
Höll på att bli galen på henne ibland men hon var för det mesta go. Hon var ganska busig ;-)

Hon började allt mer med hästarna när jag slutat där. Det blev ridinriktgning och hoppning som gällde. Hon har ridit in alla sina ponnys själv och dom är jätteduktiga.
Sen tog hon montélicens för nåt år sen och det har ju bara gått spikrakt uppåt!
Hon har även en häst hon har fått äran av sin mamma att träna själv (eller om det är hennes??) och denna häst har även fått föl. Inte många som tartar igen och gör dom det är dom då inte i täten. Inte för det mesta.
Nu har dom 1 1 0 1 1 1 i raden sen en 4 sen en 1 igen!!!
Kolla: https://www.travsport.se/hast/visa/610228/resultat
Ja det är skitkul!
Tova är född 95 så hon har hela framtiden för sina fötter. Och vilka födda 95 har tjänat 180 000 under ett år? Och året är inte slut än...

JA jag är avundsjuk ;-)
Därför knycker jag en bild från hennes blogg (tror inte det gör nåt)

Wörking julafton... o juldan

Kategori: Allmänt

Skrev just i mitt schema i kalendern...

Jobbade både julaftonsnatt (skit samma) samt juldagen...
Då är alla ute och roar sig.
Undrar om Jens med ska jobba då. Han hade de på sitt schema o han sa att alla brukade jobba det.

Jaja, jag ska grunna på om jag vill lägga in om ledigt. Har igentligen inte nån större lust att lägga in om ledighet när det är A-tillägg...

Kan man bli gladare?

Kategori: Allmänt

Struntade i strechingen på bottcampen idag då tiden började dra iväg och vi hade inte ätit kvällsmat än och jag skulle åka och jobba.

Springer hem och vad möts jag av då?
Sambon står och lagar mat!!! Ja, han brukar inte göra det då han är osäker på hur man gör.
Men han hade fixat köttfärssås och spagetti. Jag blev jätteglad. Jag bad honmo bara snällt innan att om han ville så fick han gärna hacka löken alla fall, men han hade gjort allt sammans!
Det smakade jättebra. Jag duttade bara i lite creme fraiche i färsen och lite philadelphia, men det hade inte behövts. Jag ville bara bli av med lite av det.
Jag blev så otroligt glad!


Som sagt, det var bootcamp.
Det helsjuka var att en som vi typ pratade om innan jag gick dit var där. Helskumt. Högst otippat. Men ja, livet är skumt ibland.
Körde lite nya övningar. Kändes en del i kroppen!

Några timmar innan sprang jag och Jens en runda. Eller ja, blev en del gående med då han inte pallade riktigt.
Imorgon har han lovat att följa med till gymmet.
Då är det biceps, rygg och mage som står på schemat.

Nu ska jag fortsätta att jobba natt.
Nya schemat är spikat nu och börjar gälla från och med söndag! Perfekt för min del!

Oturen fortsätter för honom....

Kategori: Allmänt

Jahapp. Jens hade skruvat och mekat och mekat och lagt ner all sin tid på bilen till Laholm. Men nix... Det hjälpte ej. Tog starten och fick sedan en överlägsen ledning. 2:an och 3:an fajtades och knuffades där bak så det var rätt lugnt. Men på sista varvet händer nåt med bilen och den börjar låta märkligt. Motorhavari.... Men han kom i mål som etta, men sen dog bilen precis utanför banan. Visst, det hade tydligen gått att laga, men han sa det att han sket i det eftersom det var krabbigt och det var första heatet. Hade vatt skillnad om det vatt efter andra eller tredje och han haft bra placeringar. Bättre gick det alla fall för Jessica och Anna Lena som båda var i A-final. Anna-Lena vann B-finalen och gick vidae. Jessica var direktkvalificerad dit. Det rörde ihop sig i starten så det slutade med att det bara var Jessica och en till bil på banan dom flesta av varven. Jessica han nästan i kapp hon som vann men tyävvr. Anna Lena lyckades glida förbi den suraste i hela racet innan hennes bil dog så hon blev 4:a. Var en rättså händelserik folkracetävling. Jens vann den förra året så det var lite synd att han inte fick köra mera.... Nu är jag med sugen på att testa.

Varför??

Kategori: Allmänt

Varför tror man att man är så smart när man är onykter???
Aaa, typiskt mig. Men jaja. Jag överlever detta med och jag hade faktiskt roligt :-)

Seg

Kategori: Allmänt

Fick trycka i mig sömntabletter inatt då det var omöjligt att sova. Var dödstrött hela kvällen och jag somnade när vi kikade på film så då bestämde vi oss för att sova. Men nix. Det gick inte. Eller jo, somnade nog en timme sen var jag pigg som en lärka igen. Väntade och väntade. Läste och tittade på tv men nej. Sen tog jag en fjärdedels tablett och tillslut somnade jag. Vaknade vid 10...... Jag hade asmycket inplanerat! När Jens steg upp var jag så trött så jag orkade knappt röra mig. Drog ner till gymmer och körde axlar bröst och triceps. Kändes bra idag. Efter det stod jag 20 min på crosstrainerna sen körde jag 10 squats 30 kg / 3 sets och samt maghjulet 10 ggr / 3 sets. Sen körde jag 10 min till på crossen Hjälpte till lite med spegeluppstääning innan jag drog hem. Skulle sätta mig och betala räkningar men nix, pengarna kommer inte förens måndag så jag slapp det med. Dags att packa det sista inför helgen. Jens ska köra Laholm 2-dagars vilken han vann förra året. Får se hur det går i år. Jag är glad om bilen håller och framför allt han håller! Ha de gott!!

Sms från en död person....

Kategori: Allmänt

Har en gammal gammal telefon just nu då den andra typ brann upp... Lyckades få fram gamla sparade sms som fanns på mitt simkort. Fanns en hel del att radera...... Men så hittade jag också några sms från en person som bara dog några dagar senare. Fick en klump i magen. Att jag hade sparat dom... Det var från en jobbarkompis och vi skulle samåka till jobbet och hade bestämt plats och sådant. Sen var det nåt msn och lite sånt. Så läksigt. Nån vecka senare dog hon i en stroke. Hon var hur trevlig och snäll som helst och jag vet att hon inte hade det så lätt hemma. Eller jag misstänker det alla fall. SÄnder en tanke till henne nu.

Grattis syrran!

Kategori: Allmänt

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

Uppvärmning A o O!

Kategori: Allmänt

 
Jag brukar gå ner till gymmet och sedan börja lyfta direkt. Har fungerat bra. Lagom promenad dit för att bli lite varm i kroppen.
 
Hade jobbat inatt och stack dit direkt efter jobbet. Jag bytte om fort och tog cykeln ner. Började lyfta med en gång. Dröjde inte många lyft förens jag sträckte mig i baksidan av låret.
Smartboll...
 
Kunde knappt cykla hem sen. Och jag som har löpning inplanerat i eftermiddag....
Får se om det går!
 
I övrigt gick ben/rumpa/vader-passet riktigt bra idag.
 
Fick förresten en fråga om att ev bli instruktör för nåt pass men jag vet i fasen om jag är rätt person till det.
Man fick gå utbildningar och sådant. Men nja. Jag vet inte.
OP står inför dörren med så det är nog inte så lämpligt. Men det var jätteskoj att dom frågade.
 
 
 

8 månader

Kategori: Allmänt

Känns längre, men så länge har vi officiellt varit tilllsammans idag. Jag och Jens.
Jag mår så bra i kropp och själ. Ja alla fall så länge inget går emot mig och det händer ju.
 
Vi firade lite igår med mys och lite kladdis. Blev lite över så vi käkade upp det sista idag och spelade playstation innan jag skulle jobba.
 
Han har hållt på med bilen han ska i helgen i laholm hela dagen och jag har vatt på jobbet på möte och lite sådant.
Bilen är väl i stort sett klar nu. Håller alla tummar att det inte ska trilla sönder!
 
Idag har jag inte gjort så mycket annat.
Sprungit rundan om byn gjorde jag när jag vaknade.
Blev ingen bootcamp igår pga magont! Usch.
 
 
 
Nehe, är på jobbet nu.
Ska ta en runda med moppen!
 
Hej hopp
 
 

Tråkväder om man ska tvätta

Kategori: Allmänt

Jag ska väl inte klaga på vädret. Sommaren har varit underbar. Bönderna är väl kanske inte lika glada. Men jag är ingen bonnmora nu längre så jag har bara njutit!!
 
Men jag hade behövt lite sol nu så jag kunde tvätta undan alla mina hästsaker och hänga på tork ute, så dom torkar fort!
Täckena har jag lämnat iväg på tvätt men allt det som är smått.
 
Frida ska ha loppis och jag tänkte ta med alla mina småsaker dit.
 
Har redan lyckats sälja en del. Men det är ju dom lite finare sakerna. Men det är rätt skönt att det rullar på. Lite svårt bara när folk inte litar på en och inte vill betala innan. Men hittilis har det gått bra.
Jag har ju själv blitt blåst så jag förstår dem.
 
Vad har jag gjort idag då hittils?
 
Vakade vid kl 9. Tänkte sova längre... Men nä, rätt onödigt.
Ville till gymmet, men har ju ont överallt så jag visste inte hur jag skulle göra. Bläddrade lite bland övningar och kom fram till att jag visst klarade av gymmet så jag drog dit.
Fick stuva om lite i mitt nåt sånär strukturerade ryggpass då lastdrag tex bara var att glömma!
Den värsta övningen jag gjorde var nog goodmorning. Det blev stången + 10 kg på den så 30 kg. 30 kg på mina ömma axlar samt att lyfta armarna lite uppåt var lite plågsamt, men det gick.
Resten av ryggövningarna jag hade gick smärtfritt från det gamla onda.
Mage och biceps fick sig med en omgång. Och det är ju f-n om det inte ska kännas i biceps efter denna omgång!!!!!
 
 
 
Efter gymmet stack jag hem och bytte linne och drog ut på en ca 6 km lång runda. Hade inte mobilen och RK med mig så jag uppskattade det. Jag vet att den vanliga rundan är rättså exakt fast lite drygt 5 km så måste detta minst vara 6!
Sprang ner mot Olofström. Tar vänster in vid ett rött hus uppe på en backe. Kommer ut på AK.rundan och springer in mot byn. Fast istället för att springa på vänstersidan om kyrkogården så tar jag en slinga som går så man kommer ut på höger sida om den. Red mycket där som liten. Var så fint. Ser ganska annorlunda ut nu.
Sen uppe vid kyrkogårdsparkeringen tar jag vänster och springer hem. Det bör vara ca 1 km extra.
Kändes hur bra som helst idag. Träningsverken i benen börjar släppa.
Imorgon är det bootcamp så det späs den väl på igen. Det är mycket ben där!
 
Sen drog jag och målade till det sista på bilen, trodde jag. Kladdade ner hela ena sidan med blå färg som jag fick torka bort och måla vitt på igen. Så nä, den blev inte klar.
 
Ikväll ska vi ner där igen på kalas. Frida fyller 16 imorgon!
 
Imorgon blir det till att lämna bilen på lagning i Häradsbäck. Första felet på den någonsin. Men inget värre än att det går att ordna.
Efter det ska jag hälsa på en fd granne. Sen kommer Jens och hämtar mig så ska vi fixa lite saker i Älmhult :-D
 
Ja, de var väl det hele
 
 
 

Seg idag

Kategori: Allmänt

Hej hej
Vaknade 11(!!!) idag.
Var som en zombi då men masade mig upp.
Ont i alla muskler i kroppen. Ska inte benen gå om snart? Även rätt ont i sträckning jag lyckades få igår på gymmet.
 
Men jag var inte sämre än att jag drog på mig löpardojorna. Kände absolut inte nåt motstånd trots smärtan och tröttheten. Är väl inne i en bra period nu då :-)
 
Hade redan bestämt att jag skulle ut på en längre runda idag då jag käkade glass och lite chips igår. Så det blev runt hela Lönsboda. Det är ca 7,5 km. Mot slutet ca 2 km hemifrån släppte smärtan i benen och jag kunde öka på farten. Kändes bra.
 
Käkade frukost och sen stack jag och målade Jens Laholmsbil!
 
NU sitter jag och letar recept på nåt med mozzarella i.
Lutar åt pizza el nåt. Nyttigt och bra.... Kanske gör det på ett tortiljabröd. Slipper åka och handla alla fall!
 
Hej hopp
 
 
 
 

Ben & Jerry

Kategori: Allmänt

Provade den där glassen.
Vilken god chokladglass alltså. Men måste erkänna att det inte var så gott med just valnötterna.
Men man måste ju testa.
Nu tar vi en ny sort en annan gång.Ryd har ett helt skåp med typ alla smaker som jag får frakta hem!

Fredagsmys eller inte. Det är frågan det ;-)

Kategori: Allmänt

Frågan är om man ska gotta till sig med lite B o J som så snällt ligger där nere i frysen och väntar på mig....
 
Har ju hållt stenhårt på att ensadt nån gång på helgen!!
Men nu e de ju så att det är kalas på söndag..
 
Sjukt att jag ska ha behöva ha ångest om jag ska äta eller inte! Det är väl det som kallas ätstörningar.
Men det som gör att jag drar mig mest för att slänga i ig onyttigt är den stundande operationen. Den kom fortare än jag trodde och jag ville gärna försöka avvänja kroppen eller rättare sagt vänja den vid att inte ha så extremt ätarsug i veckorna (eller sötsug, det kvittar vilket).
 
Ska vänta till 20:00 alla fall. Då kommer det en tjej och hämtar en sak jag sålt!
 
Denna hade Ica i Lönsboda tagit hem. Så glad jag blev. Nu har dom hela 3 sorter och välja på ;-)
 
 
 

MÖÖÖÖÖR

Kategori: Allmänt

Kan man säga att jag är efter denna veckans träningspass!
 
Fick sådan träningsverk av benpasset i onsdags så det var ju inte lustigt att benen knappt bar mig hem.
Har ändå sprungit båda igår och idag. Korta rundor på ca 4 km.
 
Idag tränades axlar, bröst och triceps. Måste nog ändra upplägget där lite i vilken ordning jag körde allt samt vila lite mer mellan setten.
Efteråt kunde jag knappt lyfta armarna och det kan jag knappt nu heller så imorgon behöver jag nog hjälp med av och påklädning!
 
Jobbat inatt.
Då jag inte gjorde mina sysslor så spelade jag ett gammalt spel - Zoo Tycoon hela jäkla natten. Tiden rann iväg helt och hållet. Tror inte jag nickade till en ända gång.
 
 
 
Börjat få igång säljande på mina hästsaker nu! Känns bra.
Frida ska ha loppis så jag ska nog köra dit hästasläpet och se om det går att sälja lite av mitt skräp ;-)
 
 
 

Motivation

Kategori: Allmänt

Behövde nya handskar som går att dra åt om handlederna. Klickade hem lite extra på rean :-)
 

Smort o donat

Kategori: Allmänt

Inatt sov jag kasst då jag var så rädd att det skulle åska.
Var ju ensam..
 
MEn när det sen blev morgon och vi båda låg och sov gott i sängen efter han kommit hem från jobbet blev jag väkt av grannens hund igen.
 
Jag gick upp och hälde i mig en proteindrink, tog träningsskorna i handen och joggade ner till gymmet.
Körde där mitt planerade benpass.
Väl färdig där skulle jag springa hem.
Benen bar knappt. Hehe.
 
Sen har jag jag hittils bara suttit och smort mina lädersaker i hästväg. En hel del.
Ska lämna iväg min hoppsadel till en som ska prova den.
 
Nu ska jag sticka o handla för att sen laga nåt gott med kyckling.
 
Hej hopp
 

Kristianstad

Kategori: Allmänt

Åkte till Kstad idag för att fixa lite saker.
Fick även med mig hem lite smått och gått.
Gjorde en bäställning på http://www.sportamore.se/ igår så lite fick jag hålla i pengarna.
 
Efter det stack jag till gymmet och körde cardio där istället för att ta en löptur ute då vädret är väldigt skiftande idag. OK regn kvittar, men jag var inte sugen på att vara ute OM det skulle börja åska.
Blev ett 30 min långt och svettigt pass på crosstrainern på 3:e programmet upphöjt en nivå.
Efter det körde jag några lätta squats och körde maghjulet.
Har träningsverk sen igår då man ju inte hade vatt där på länge.
 
Imorgon är det bland annat benträning som gäller!
 
 
 
 
Loj bild från i somras i Danmark. Festandet är nu lagt på hyllan ett bra tag fram över!

Nu ska vargen skjutas!

Kategori: Allmänt

En varg skjuten....

Kategori: Allmänt

X antal till kvar.
 
Ge fan i våra tamdjur!
Håll er till ett bytesdjur i taget
 
Saknar "mina" får så in i. Dom gav mig sådan kärlek då jag mådde dåligt!
 
 

Back in progress

Kategori: Allmänt

Sådär ja.
Semester slut och man är åter till verkligheten igen!
Skönt det.
Min kropp blev allmänt alkoholiserad under semestern och en aningens massa skräp åkte ner i magsäcken med.
Detta resulterade i att min kropp som var på väg att bli vältränat havarerade totalt. Men va fasen. Jag har mått bra ändå, för det mesta. Förutom när jag skullat bada och vid lite andra tillfällen. Då har jag vatt rätt ledsen.
 
Jag har lyckats med att springa lite på semestern så kondisen har jag inte tappat helt även om det blev X antal kilon extra.
 
Men nu så i ett par veckor har jag kämpat på.
Till och med Jens. Nu får vi se hur länge han håller på denna gång. Nu ligger han och är sjuk. Blir lätt så då man kommer igång med träning igen.
 
Idag började jag dagen med drygt 5 km runda. Sen var jag nere på gymmet med Jenni. FÖrsta gånen på en månad skulle jag tro.
Har lagt upp ett träningsschema till mig själv nu som jag ska följa. Då tar bara gymmet ca 45 min.
Det är ett sk 3 split pass. Dvs, man tränar på gymmet 3 dagar i veckan då jag delat upp det så här: Dag 1: Rygg, biceps, mage. Dag 2: Ben, rumpa, lår. Dag 3: Axlar, bröst, triceps.
 
3 ggr på gymmet är lagom och på måndag börjar bootcampen igen. Så jag får planera in när jag ska va på gymmet.
 
Semestern var som sagt underbar. Vilket jag visste redan innan.
Vi har redan börjat planera för nästa års semester. Så underbart.
Då har vi vatt ihop 1,5 år!
 
Nehe. SKa ta ett ryck i huset nu. sen blir det handling och lite inlinesåkning igen. Går bättre och bättre och jag har vågat mig på småbackar ;-)
 
BJuder på en bild från Vimmerby som Fredrik Lager tagit. Lite halvnykter I guess hehe